

ASCASO
"Ажилдаа итгэл төгс, шийдэмгий хандаж, улайран дурлана”
Бид энэхүү үнэт зүйлсээ 56 дахь жилдээ эрхэмлэн ажиллаж байгаа бөгөөд манай компанийн 90 ажилтан бүгд эрч хүчтэйгээр түгээж байна.
1 гар бүхий Barista T Zero загвар
Харагдах, өнгө үзэмж сайн дизайнтай ба маш бага зай эзлэхээс гадна гайхалтай хурд, хүчин чадал, өндөр бүтээмжтэй үйлдлийг гүйцэтгэх учир түүнийг хэрэглэхэд хялбар, тав тухтай тухтай байдал нь өөрийн эрхгүй таныг инээмсэглүүлэх болно.

Barista T Zero 1gr
Black
2 гар бүхий Barista T загвар
Шинэ үеийн дэвшилтэт технологи.
Мульти-гар. Бүрэн PID хяналт. Эрчим хүчний өндөр хэмнэлт


Barista T One
Black
Barista T One
White $ Wood
1 гар бүхий Barista Pro загвар
Нэг гартай загвар нь авсаархан бөгөөд баарны тэкэнд бага зай эзэлдэг.
Уг загвар нь кофены хэрэглээ багатай газруудад тохиромжтой.

Barista PRO 1gr
White $ Wood

Barista PRO 1gr
Black

Barista PRO 1gr
Black $ Wood
2 гар бүхий Barista Pro загвар
Уг загвар нь үйлчлүүлэгчдийн урсгал ихтэй, эспрессо суурьтай
кофены хэрэглээ өндөртэй газруудад тохиромжтой.

Barista PRO 2gr
Black $ Wood

Barista PRO 2gr
White & Wood

Barista PRO 2gr
Black

Е61 бүлгийн гар (E61 Group)
Эспрессо бэлдэх туршлага баяжихын хэрээр чанах хэсэг хангалттай халаагүй эсвэл гоожих явцад температур нь өөрчлөгдөж байвал ундаа амжилтгүй болох нь ойлгомжтой болсон. Тиймээс температурыг зохих түвшинд барих нь кофе зөв чанахын үндэс мөн.
Е61 хэсгийн ажиллах температурыг бойлерын дулаан солилцуурт халж, эргэх буцах зарчмаар тойрон сэлгэгдэх усны тусламжтайгаар барьдаг. Халуун ус нь дулаан солилцуурын дээд хэсгээс гарч, хоолойгоор дамжин чанах хэсэг рүү очиж, улмаар тэнд температур нь буурах ба хөрсөн ус эргэх хоолойгоор дамжин дулаан солилцуурын доод хэсэгт очно. Энэ явцад ус гарыг дотроос нь халааж, ажиллах температурыг тогмтол барина.


Кофены термодинамик гар
(Ascaso Barista T ONE 2gr загварт зориулагдсан)
Мэргэжлийн түвшний дулааны тусдаа блокийн тусламжтайгаар халдаг ба орчин үеийн термодинамик технологийн дагуу хийгдсэн. Гар тус бүр нь температурын мэдрэгчтэй. Удирдахад хялбар тул бариста өөрт шаардлагатай температураа тохируулах боломжтой. Блок нь төхөөрөмжийн бусад хэсгээс тусгаарлагдсан. Зөвхөн экстракц усыг халаах зарчмаар энергийг хадгалахад чиглэгдсэн. Гар нь дулааны бүрхүүлээр бүрэн “хучигдана”. Зах зээл дахь өвөрмөц бүтээгдэхүүн. Гарууд нь кофемашины уур болон ус халаах системээс бүрэн хараат бус.
Уур болон буцалсан усны цорго
Зэвэрдэггүй ган
Уур болон буцалсан ус өгөх цоргууд нь 360º эргэнэ.
Цорго халахгүй ба хүрэхэд түлэгдэх аюулыг бууруулсан.
Цорго нь загварын тусгай шийдэлтэй. Дугуйрсан ирмэг, гөлгөр шугамнууд болон дөрвөн тангенциал гарц нь сүүний төгс хөөсрөлтийг хангана.
1,2 мм бүхий 4 гарц (1,6 мм байх боломжтой).
Буцалсан усны цорго мөн 360º эргэнэ.

Хүчтэй бөгөөд мэргэжлийн уур
Сүүг хөөсрүүлэх нь хэзээ ч ийм хялбар ажиллагаа байсангүй.
Манай багтаамж ихтэй бөгөөд туйлын бат бөх бойлерууд нь сүүний хөөс үүсэх явцын туршид даралтыг тогтвортой барина.
Уурын хэмжээ хязгааргүй.
Байнгын даралт.
Усны түвшин бага байсан ч чанарын түвшин тогтмол байна.

Давуу талууд
Уламжлал ба ирээдүй
1962 оноос эхлэн эспрессо-гийн ертөнцөд.

Бүгд нэг дор
Нарийн үзүүлэлт бүхий давхар манометр

Ажиллах хэсгийн гэрэлтүүлэг
Кофемашин нь
LED гэрлээр тоноглогдсон.
Гэрэл бий болог!

Дисперсийн шүүлтүүр
Нэг ч гагнуургүй. AISI304

Аяганд зориулсан гриль
Өргөн гадаргуу нь төгс кофенд зориулсан аягыг төгс температурт байлгана.

Гэрэлтэх товчлуур
Автомат цэвэрлэгээ.
Инфузийг урьдчилан программчлах боломж

Тохируулгатай хөл
Хөлний диаметр 60 мм. 30 мм хүрээнд эргүүлэн удирдах систем. Өөрт тааламжтайгаар тохируулаарай!