top of page

Та бүхэн манай онцгой үрийн 360° төгс амт бүхий кофеноос кофе хуурагчдын сэтгэлээ шингээсэн нарийн ур чадвар, цаг зав, хуримтлуулсан туршлага, хэв маягийг амтлах ба халуун орны муссон  салхины үнэр, мөнх ногоон ойн үдшийг санагдуулам мэдрэмжийг авна.

Холимог үрийн

Эспрессо хольц

7cafe_coffeemachine_.png

ATLAS Double Shoot​

Ethiopia Konga 50%, Ethiopia Sidamo 50%

Этопиа Конга, Этопиа Сидамо- шилдэг 2 Арабика сортын хольц

Мартагдашгүй амт, цэвэр, хүчтэй бөгөөд хурц кофе

Эспрессо нь жимсгэний хурц амт, жимсний чихэрлэг амтаар таныг гайхшруулах болно.

Зөв бэлтгэж чанасан эспрессо кофе нь Этиопийн онгон байгальд ургадаг сарнай болон жасмин цэцгийн анхилам үнэрээр баялаг.

Эспрессо кофег сүүтэй холиход  анхилам, чангаанзны чанамалын маш зөөлөн амттай болно.

Энэхүү хольц нь өвөрмөц чанартай тул эспрессо бэлтгэхэд онцгой анхаарч, маш няхуур хянамгай хийх хэрэгтэй

DoubleShoot_CAT_baga.png
cowork_temperature.png

Усны температур:

93 - 94,5 °C

12ft_weight.png

Хэмжээ:

18 - 19,5 г

1ed_timer.png

Хугацаа:

25 - 28 сек

3st_percent.png

Орц:

Arabica 100%

Atlas Winter Time

Ethiopia Konga Natural 40%, Brazil Peaberry 60%

2 төрлийн Арабика сортын хольц. 


Этиопийн Конгагийн жимсгэний болон Бразилийн Пиберийн өтгөн амт шингэсэн ба амттан, чихэр, жимсний чихэрлэг амтттай. Уусны дараагаар кешью самрын амт удаанаар мэдрэгдэнэ.


Энэхүү эспрессо суурьтай бэлдсэн сүүтэй кофенд ойн жимстэй йогурт, зайрмаг нэмсэнээр чангаанзны амт мэдрэгдэж илүү тансаг амттай болдог.
 
Эспрессо болон сүүтэй кофе хийхэд илүү тохиромжтой.
Эспрессо бэлтгэхэд хамгийн таатай хольц.

25 хоногийн туршид  амт нь оргилдоо хүрч, хуурснаас хойш 2 сарын дотор чанараа  бүрэн хадгална
 

El_coronel_wintera.png
cowork_temperature.png

Усны температур:

93,5 - 94,5 °C

12ft_weight.png

Хэмжээ:

18,5 - 19,5 г

1ed_timer.png

Хугацаа:

25 - 28 сек

3st_percent.png

Орц:

Arabica 100%

Өтгөн, нягт зөөлөн, чихэрлэг, шоколадны таатай үнэртэй ба эспрессог сүүтэй хольж бэлтгэхэд илүү зөөлөн бүтэцтэй болох ба уусны дараа самар болон халуун орны жимсний амт удаан хугацаанд мэдрэгдэнэ.


Эспрессо болон сүүтэй кофе хийхэд илүү тохиромжтой.
25 хоногийн туршид  амт нь оргилдоо хүрч, хуурснаас хойш 2 сарын дотор чанараа  бүрэн хадгална.

Brazil Cooxupe Natural & Pulped Natural

ATLAS Summer Fruit

SumTYmerFruit_CAT_ba.png
cowork_temperature.png

Усны температур:

93,5 - 94,5 °C

1ed_timer.png

Хугацаа:

21 - 23 сек

12ft_weight.png

Хэмжээ:

18 - 19,5 г

3st_percent.png

Орц:

Arabica 100%

ATLAS Mr. Mario Kill Italia

60% Brazil Cooxupe Natural & Pulped Natural, 40% India AA Robusta

Ямар нэгэн хүчиллэг далд гашуун амтгүй хэрнээ маш хурц бөгөөд кремтэй, энгийн чихэрлэг амттай хольц. Энэ амтыг мэдрэх дуртай кофе дурлагсдад илүү таалагдана.  


Хуурснаас  хойш 1-2 сарын дотор шинэхэнээр нь хэрэглэхэд  илүү тохиромжтой. 

Mario.png
cowork_temperature.png

Усны температур:

93,5 - 94,5 °C

1ed_timer.png

Хугацаа:

20 - 23 сек

12ft_weight.png

Хэмжээ:

18 - 19,5 г

3st_percent.png

Орц:

Arabica 60% / Robusta 40%

Бага зэрэг чихэрлэг, нягт бөгөөд энгийн амттай.  


Эспрессо нь бага зэргийн гашуун хар шоколадны амтыг танд мэдрүүлнэ. 


Энэхүү эспрессог сүүтэй холиход самар болон кремтэй карамель амтагдана. Американо болон сүүтэй том хэмжээний кофенд нэн тохиромжтой.


Хуурснаас  хойш 1-2 сарын дотор шинэхэнээр нь хэрэглэхэд  илүү тохиромжтой. 

70% Brazil Cooxupe Natural & Pulped Natural + 30% India AA Robusta

ATLAS Golden Brown

GoldenBrown_CAT_bag.png
cowork_temperature.png

Усны температур:

93,5 - 94,5 °C

1ed_timer.png

Хугацаа:

21 - 23 сек

12ft_weight.png

Хэмжээ:

18 - 19,5 г

3st_percent.png

Орц:

Arabica 70% / Robusta 30%

bottom of page